fredag 12 april 2013

CAPELLAGÅRDENS 

PLANTSKOLA OCH TRÄDGÅRDSBUTIK


Capellagårdens Plantskola och Trädgårdsbutik har funnits under många år nu. Här drar vi upp alla våra plantor själva - från frö, genom delning eller med sticklingar, helt enligt Kravs regelverk. För oss är det självklart att odla plantor på ett helt giftfritt sätt men Kravmärkningen fungerar också som en viktig garanti för våra kunder. 

Vår plantskola har ett brett och intressant sortiment med cirka 300 olika arter och kultivarer av perenner, kryddplantor, sommarblommor och rosor. Vi önskar att satsa mer på långvarig kvalité än stora och blommande plantor för försäljning. Våra plantor har ej blivit stressade av kemiska näringstillsatser utan har istället fått utveckla ett starkt och tåligt rotsystem som bidrar till mer härdiga, långlivade och stabila plantor. Detta känns viktigt i vår produktion. 

Vår trädgårdsbutik erbjuder en härlig blandning av teer, kryddblandningar, vinäger och olja, trädgårds- och naturlitteratur, trädgårdstillbehör, fröer, krukor, korgar, hudvårdsprodukter, tvålar med mera.

Kontakta oss för för mer information inför ditt besök!


Kontakt:
Telefon: 0485 - 362 19
Butiksansvarig: Annelie Brunberg

 

VÄLKOMMENInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.